• On your doorstep whitin 2 businessdays!
  • Free shipping on orders above €35,-
  • Shipping to: NL, BE, D, UK, ES and F

Verzend- en Retourbeleid

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€6,75 voor bestellingen onder de €45,-
Gratis voor bestellingen vanaf €45,-

Levering verloopt via pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Beschadiging aan pakket

Is je pakket bij aankomst beschadigd? Maak hier dan direct een of meerdere foto's van en stuur deze naar ons via de mail of WhatsApp

Retourneren

Helaas kunnen de falsies niet geretourneerd worden omdat ze gezien worden als een hygiënisch product (contact met de huid en wimpers). Ondervind je een probleem met je falsies? Laat ons dit dan weten zodat wij samen naar een passende oplossing kunnen kijken. 

Verkeerd verzendadres doorgeven?

Heb je een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Laat dit dan z.s.m. weten door te mailen of door een Whatsapp te sturen. Vermeld hierbij je ordernummer en achternaam. Wanneer je dit op je besteldag vóór 16:00 laat weten, kan dit nog veranderd worden!