• On your doorstep whitin 2 businessdays!
  • Free shipping on orders above €35,-
  • Shipping to: NL, BE, D, UK, ES and F

About LuxFlashes

"It all started with a passion that turned into work and that work turned into another passion".

 

De meeste mensen kennen mij eerder van LuxLashes by Aishana. In maart 2017 ben ik begonnen met het werken als wimperstylist in Groningen en ik houd enorm van dit werk. Helaas werd ik zelf al heel snel allergisch voor mij eigen wimperextensions waardoor ik ben geswitcht naar een lashlift maar ergens mistte ik dat beetje extra dat wimperextensions mij gaven. Na een eeuwigheid (a.k.a. na mijn trauma met een paar drugstore falsies die keihard waren voor mijn oogleden) heb ik besloten om zélf faux mink lash strips aan te bieden! Dit is ideaal voor de dames en heren die een break willen van hun wimperextensions of al een deep love hebben voor striplashes.

 

De band is heerlijk flexibel en dun, zodat jíj bepaalt hoe intens de look mag zijn! Wil je de look extra maken? Maak dan eerst een mooie winged eyeliner en plak vervolgens de lashes. Like it natural? Plak dan alleen de lashes en go fleek it!

 

Voor nu beginnen we met 4 stijlen waarvan er twee volume en twee natural versies zijn om een beetje divers te zijn, zo is er hopelijk voor iedereen een bijpassende stijl.

 

Alles wat jullie hier zien en te koop wordt aangeboden is getest en goedgekeurd.